5. Kezd összeállni a túra útvonala!

Térkép
Az út hossza kb. 6500 mérföld ( kb 10500km ) amit 20 nap alatt kell megtennünk.

A túra útvonala is kezdett körvonalazódni. Chicago-ból indulunk, végig a 66-oson, letérve Las Vegas-ba, majd a Grand Canyon érintésével Los Angelesbe, onnan felmegyünk San Franciscoba, majd keletnek fordulva Salt Lake City, tovább haladva Denver felé és így vissza Chicago-ba.

Az út hossza kb. 6500 mérföld ( kb 10500 km) amit 20 nap alatt kell megtennünk és pontosan időre visszaérni a reptérre, hogy leadjuk a kocsit és felszálljunk a hazafelé induló gépünkre.

Látva ezt a számot beláttam, hogy a zenei válogatáson kívül még szükséges egy pontos ütemtervet készítenünk nehogy kicsússzunk az időből.

Chicago-ra két napot szántunk, majd a 66-oson napi 500 km, Las Vegas három nap, San Francisco három nap és szépen visszafelé.

A főbb látnivalókat összeraktuk és pár halaszthatatlan dolgot is beiktattunk. Ilyen a History channel-en sugárzott Aukciós ház (“Pawn and Silver” nevű sorozat) amit mindenképp meg kell néznünk és eladnunk nekik valamit, vagy San Francisco-ban az Alcartaz másnéven a Szikla, ahol Nicolas Cage és Sean Conery megmenti a világot Ed Harris-től, aki idegméreggel akarja tönkretenni a város lakosainak, amúgy nyugodt délutánját.

Vagy Los Angelesben megnézni a Hollywood feliratot és megkeresni Indiana Jones (Harison Ford) csillagát a Hollywood Blvd.-on.

Vettem is egy régi római pénzérmét, hogy majd jól eladom az aukciós házban és mivel nem voltak Rómaiak Amerikában, így majd jól megveszik sok pénzért, amit a rulett asztalon még meg is duplázok rögtön.

Így gondoltam.

Csak egyetlen szállást foglaltunk AirBnB-n, Chicago-ban az első két éjszakára.

Amit tudtunk elintéztünk, most már hátra dőlhettünk és vártuk a napot az indulásra.

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

6. Az indulás

6. Az indulás

Április közepén vágtunk neki eddig életünk legnagyobb kalandjának.