Amerika ikonikus útját, a 66-os utat ünnepli a Google!

Chevrolet
Egy fantasztikus animációs videóval, amelyet a Google művészeti igazgatója, Matthew Cruickshank készített több, mint 100 képből és vázlatból a 66-on történt utazása során.

A 66-os út 1926-ban épült, és ezzel „megfizethetővé tette az országot átszelő utazást” – áll a Google sajtóközleményében. 

A Chicagót a kaliforniai Santa Monicával összekötő autópálya megkönnyítette a családok számára, a keleti partról, a nyugatira költözést.

Az útvonal ma is népszerű útvonal az utazók számára, akik a „nagy utazást” és az amerikai történelem felfedezését szeretnék átélni. A 66-os útvonalat 1985-ben kivonták a forgalomból, de számos szakaszát megőrizték- írja a Google.

A Google élénk színű videója az autópálya ikonikus nevezetességeit mutatja be, például a Missouri állambeli Old Chain of Rocks Bridge-t, a texasi Cadillac Ranch-et és az oklahomai Tulsában található Golden Driller szobrot.

„Elindultam, hogy egy különleges kis animációs filmet készítsek az utamról, tele hajtű kanyarokkal és művészi eszközökkel” – mondta Cruickshank.

 

Cruickshank azt mondta, reméli, hogy a kisfilm megmutatja a nézőknek:

„hogy ha lassítunk az életben, az időnként hihetetlenül kifizetődő lehet!”

 

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Ha a Fülöp-szigetekre utazol, fontos, hogy jól felkészülj és pakolj olyan dolgokat, amelyek segítenek a tartózkodásod kényelmessé tételében.