Freddy’s Frozen Custard & Steakburgers St Robert MO

Freddy's
Amerikában minden lehetséges!

Íme egy hely, ami végre nem az 1900-as évek elején alakult.

A Freddy’s Frozen Custard & Steakburgers egy amerikai gyorsétterem lánc, melynek székhelye a kansasi Wichita városában található. Étlapján steakburgerek, Bécsi virslis hot dogok és csirkés szendvicsek szerepelnek, valamint a cég fagyasztott pudingot kínál különféle különleges fagylaltkelyhekkel és concretes (kevert fagylaltkelyhekkel)

A Freddy’s-t Scott Redler vendéglős és két testvér, Bill és Randy Simon alapította, akiknek édesapja, Freddy Simon volt az étterem ötletgazdája és névadója. Freddy egy második világháborús veterán volt, aki a kansasi Wichitában élt.

A 2002-ben Wichitában alapított cég 2004 decemberében nyitotta meg első franchise-ját a kansasi Hutchinsonban. A vállalat 2011 áprilisában nyitotta meg 50. üzletét a kaliforniai Victorville-ben, 2013 októberében pedig a 100. üzletét a Kentucky állambeli Bowling Greenben. A 150. hely 2015 áprilisában nyílt meg a Colorado állambeli Lovelandben. A Freddy’s 2018 márciusában nyitotta meg 300. helyét az Indiana állambeli Indianapolisban. 2021 augusztusában az étteremlánc megnyitotta első wisconsini helyét Grand Chute-ban, Appleton mellett. 2021 augusztusában a Freddy’s több mint 380 étteremmel rendelkezik 32 államban.

Freddy’s bejáratában áll egy egész alakos kép, Freddy-ről a hely névadójáról. Hamburgert jöttem enni, hát rendeltem is egyet. Másként készítik, mint megszoktuk. A húst teljesen összepréselik és ettől hamar megsül és kissé ropogós lesz a felülete.

Igazán érdekes új ízvilág számomra.

Megszoktam, hogy a hamburger hús vastag és szaftos, belül enyhén rózsaszín.

No de hát a megszokásaim. Szeretem Amerikában, hogy minden üzlet megtalálja a vendégkörét.

Ottjártunkkor éppen akcióban volt a rántott pickled uborka. Nem is hallottam még olyan perverzióról, hogy uborkát rántva tálalnak. Persze, hogy megkóstoltam!

Nem rossz, itthon szerintem nem lenne rá tomboló nagy kereslet, de annyi mindent nem eszünk meg otthon, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. 

De az is biztos, hogy annyi mindent megeszünk itthon, amitől a világ hátast dob, hogy így van rendjén minden.

Katt ide:

FREDDY’S 

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Giordano’s  Chicago IL

Giordano’s Chicago IL

A pizza szó a világon mindenhol azt jelenti, hogy valami kerek tészta megkenve paradicsom szósszal és meghintve rengeteg sajttal.