Waylan’s Ku-Ku Burger Miami OK

Ku-ku burger
Floridában nem jártunk, de Miami-ban megtaláltuk a nekünk való helyet.

Arra már rájöttek Amerikában lassan 100 éve, hogy ha az emberek autóval közlekednek, azoknak szükségük lesz parkoló helyekre. Így mindenhol van nagy parkoló, nem kell azon gondolkodni, hogy hova álljunk, ha egy adott üzletbe megyünk kajálni. Álljunk a bejáratba! KIvéve, ha az mozgáskorlátozottaknak fenntartott.

Az 1965-ben épült Waylan’s Ku-Ku Burger az 1960-as évek népszerű, egykor több mint 200 étteremmel rendelkező láncának utolsó megmaradt étterme. Az épület maga úgy néz ki, mint egy óriási kakukkos óra, a sárga kakukk madár vidáman ül a felső ablakban.
A kinti eredeti kakukkos órát sajnos részben kitakarja a terasz teteje, amikor az éttere az 1980-as években bővült, másként nem tudták megoldani. A bővítésre azonban azért volt szükség, hogy elférjen a sok vendég, akik a Ku-Ku burgerbe özönlöttek, hogy a gyorséttermi kultúrában élvezhessék a hamburgereket.
Eugene Waylan azóta tartja életben a Ku-Ku Burger örökségét, hogy 1973-ban megvette az éttermet. 1977-ben egy autós drive in-t épített  – az elsőt Miamiban. Továbbra is itt sütögeti a hamburgereket, és minden egyes hamburgert frissen készít.

Mit mondjak? Rendeltünk, ettünk, imádtuk. A mai napig az ott kapott kulcstartó lóg a kocsikulcsomon.

Az, hogy rántva minden jobb, itt beigazolódik! Sosem ettem eddig még rántott okrát. Az okra levett a lábamról. A hatalmas szendvicsem pedig olyan volt amilyennek lennie kell. Ráadásul, nem buciban volt, hanem pirított kenyérben szolgálták fel.

Állj meg és élvezd a régi amerikai ízeket! KU-KU

Katt ide:

WAYLAN’S KU-KU BURGER

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Giordano’s  Chicago IL

Giordano’s Chicago IL

A pizza szó a világon mindenhol azt jelenti, hogy valami kerek tészta megkenve paradicsom szósszal és meghintve rengeteg sajttal.