Helló, Met vagyok!

 

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek nektek elindulni az Úton! Megtenni az első lépést, hogy gyerekekkel is lehet könnyen és olcsón utazni. Ötleteket találtok a szervezéshez, biztonsághoz, csomagoláshoz mindenhez, ami ahhoz szükséges, hogy a nagy kaland ne az aggódásról szóljon.

Magyarországon születtem abban a korszakban, amikor még nem lehetett utazni, csak vízummal és csak három évente. Szerencsére, azok a sötét idők elmúltak és mindenki utazhat bárhova a világon. Feleségemmel és a gyerekeinkkel beutaztuk Európát, Amerikát, Ázsiát.

Az életemet eddig a munkának és a pénzkeresésnek szenteltem. Fontos volt az új kocsi, a különböző tárgyak megszerzése és birtoklása. Fontos volt a siker hajszolása, miközben a mindennapokban már nem láttam meg az a sok jót, ami körbeölelt. Tudtam, hogy változtatnom kell, de a változás nem megy magától. A változtatás mindig nagy feladat és nehéz, de ha eldöntöd, hogy elkezded hidd el, sokan állnak melléd és segítenek majd. Egy év a Fülöp szigeten a filippinók között megtanított minket arra, hogy nem mindig a csillogó dolgok a legjobbak. Egyszerűen csak élj és élvezd az adott pillanatot!