AJÁNLATUNK NOVEMBERRE!
Thaiföld, Phuket / Beyon Resort Karon ****
2023.11.01. – 2023.11.22.

Thaiföld
A legjobb helyek egy novemberi utazáshoz!  

A legjobb helyek egy novemberi utazáshoz!  

Utazási ajánlatainkhoz keress minket a

+36 70 557 7968 telefon számon, vagy írj e-mailt a

 zsofia.deak@travelgoo.hu címre.

Novemberben Thaiföldre menni nyaralni számos előnyt kínál. Itt van néhány olyan ok, amiért ez az időszak jó választás lehet:

Időjárás:

November Thaiföldön az ideális időszak az utazásra, mivel ekkor már a monszun időszaka véget ér, és a szigeteket, partokat kellemes, napos idő jellemzi. Az átlaghőmérséklet Thaiföldön 25-30 Celsius fok között mozog, és a csapadék mennyisége is jelentősen csökken.

Thaiföld

Thaiföld

Kevésbé zsúfolt:

Novemberben a turisták általában kevésbé népszerű időszaknak számítanak Thaiföldön, mivel azok az emberek, akik a nyári hónapokban utaznak, már hazatértek. Ez azt jelenti, hogy kevesebb turista van az országban, ami jobb lehetőséget nyújt a nyugodt pihenésre és a felfedezésre a főbb turisztikai helyszíneken.

 

Thaiföld


Alacsonyabb árak:

Mivel novemberben az alacsonyabb turistaszezonhoz tartozik, az árak általában alacsonyabbak lehetnek, mint a főszezonban. Szállás, repülőjegyek, éttermek és egyéb szolgáltatások olcsóbbak lehetnek, így nagyobb értéket kaphat az utazásáért.

Thai fried rise

Thaiföld

 

 

 

 

 

 

 

Kulturális fesztiválok:

Novemberben Thaiföldön számos kulturális fesztivál és ünnep van. Például, a Loy Krathong fesztivál, amikor a thai emberek az egész országban gyertyákkal és virágkosarakkal díszített kis csónakokat engednek a vízre, hogy megünnepeljék az eső időszakának végét. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy bekapcsolódjon a helyi kultúrába és hagyományokba.

Bangkok

Bangkok

Vízi Sportok és szabadidős tevékenységek:

Thaiföldön számos lehetőség kínálkozik a vízi sportok és szabadidős tevékenységek szerelmeseinek. A tenger hőmérséklete még mindig kellemes, és élvezheti a snorkelinget, a búvárkodást vagy akár a hajókirándulásokat is.

 

Thaiföld / Phuket / Beyond Resort Karon

2023-11-01 – 2023-11-22 

Beyond Resort Karon 4* Adults only   Katt ide!

A Beyond Resort Karon az egyetlen tengerparti szállás a Karon-öbölben. A Patong Beachtől 10 perces autóútra található üdülőhely 2 szabadtéri medencével, gyógyfürdővel és étteremmel várja vendégeit. A lobbiban és a szobákban ingyenes wifi biztosított.

990.000 Ft/fő

ThaiföldPhuket Beyond Resort Karon

Thaiföld
Phuket
Beyond Resort Karon

 

 

Fontos azonban megjegyezni, hogy Thaiföldön az időjárás és az ünnepi időszakok változhatnak, így mindig érdemes ellenőrizni a legfrissebb információkat és időjárási előrejelzéseket az utazás előtt.

A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak!

Utazási ajánlatainkhoz keress minket a

+36 70 557 7968 telefon számon, vagy írj e-mailt a

 zsofia.deak@travelgoo.hu címre.

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark