AJÁNLATUNK JANUÁRRA!
Palawan kincsei!

Januári ajánlatunk
Végeláthatatlan tengerpartok, hatalmas pálmafák, szent hely a föld alatt és híres krokodilfarm.

A Fülöp-szigetek igen népszerű úti cél, méghozzá azért, mert a csodálatos természeti környezet mellett igen sokszínű programlehetőséget is kínál a látogatók számára.

Tengerparti pihenés, búvárkodás vagy történelmi helyszínek felfedezése? A Fülöp-szigeteken ezek mindegyike lehetséges, hogy tökéletes legyen a nyaralás!

🎯 Legyen ez az úticélod 2024-ben!

Olvass bele a bogunkba, hiszen mi egy évet éltünk ezen a paradicsomi szigeten! 

Katt. ide!!!

Személyre szabott ajánlatkéréshez keress a

+36 70 557 7968 telefon számon, vagy írj e-mailt a

zsofia.deak@travelgoo.hu címre.

Ellátás:

Négy és öt •••• -os hotelekben, tartalmas filippínó reggelivel.

Közlekedés:

Menetrend szerinti légijáratok Budapest – Doha – Manila és vissza útvonalon.
Helyközi légijárat Manila – Puerto Princesa és vissza útvonalon.
Qatar Airways, Philippine Airlines

Program:

Végeláthatatlan tengerpartok, hatalmas pálmafák, szent hely a föld alatt és a híres krokodilfarm. A Fülöp-szigetek igen népszerű úti cél, méghozzá azért, mert a csodálatos természeti környezet mellett igen sokszínű programlehetőséget is kínál a látogatók számára. Tengerparti pihenés, búvárkodás vagy történelmi helyszínek felfedezése? A Fülöp-szigeteken ezek mindegyike lehetséges, hogy tökéletes legyen a nyaralás!

1-2 nap 1 éj
Készülj, hogy felfedezd a Fülöp-szigetek csodáit! Utazásotok első napját és éjszakáját a pezsgő Manilában fogjátok tölteni, ahol a modern városi élet és a kulturális gazdagság találkozik. Fedezzétek fel a város pezsgő energiáját és látnivalóit, mint például az ikonikus Rizal Parkot és az impozáns Intramuros városfalat. Ismerkedjetek meg a Fülöp-szigetek történelmével a múzeumokban, majd kóstoljátok meg az autentikus filippínó ételeket a helyi piacokon. Szállásotok Manilában 4*-os szállodában lesz.

2-8 nap 6 éj
Másnap reggel készen álltok, hogy folytassátok utatokat a mesés Palawan sziget felé. El Nido-ba utaztok, ahol egy héten át élvezhetitek a fehér homokos Lio Beach és Nacpan Beach lenyűgöző panorámáját, valamint a környező szigetek csodáit, a különböző Island Hopping túrákon. Ezen túrák teljes egészében hosszú hajóutakon átívelő fehér homokos tengerpartok és kék lagúnák élményét kínálják, lehetőséget adva a vízben való snorkelizésre, amikor felfedezheted a tenger mélyének csodáit. A kristálytiszta tengerparton pihenve merüljetek el a szigetek szépségében és élvezzétek a végtelen nyugalmat. 6 éjszakát töltetek egy 5*-os hotelben.

8-12 nap 4 éj
A főváros, Puerto Princesa megismerése következik, amely számos élményt kínál, mint például a sziporkázó UnderGround River és a rejtélyes Hundred Caves. Meglátogathatjátok a lenyűgöző Krokodil Farmot és a varázslatos Lepke Farmot, valamint élvezhetitek a bensőséges hangulatot a Kuyba Almonica-ban. Ne felejtsetek el felfedezni a festői Nagtabon strandot sem! Utazásotok második felében 4 éjszakát fogtok itt tölteni, 4*-os szállodában.

A Fülöp-szigetek életre szóló élményeket ígérnek. Fedezzétek fel ezeket a varázslatos helyeket és hozzatok magatokkal emlékezetes pillanatokat, melyekkel szívetek örökre gazdagodik.

Az ár tartalmazza:

– repülőjegyeket illetékkel, kézi- és feladott poggyásszal
– 11 éj szállást a megadott szállodákban, 2 ágyas szobákban, reggelivel
– az összes helyi, repülőtéri- és hoteltranszfert
– szervezési költséget

Az ár nem tartalmazza:

– teljes körű utas- és útlemondási biztosítást az igényeknek megfelelően erre külön ajánlatot adunk
– fakultatív programokat

14 nap (11 éjszaka) Budapest

már 1 130 000 Ft /fő

2024-01-31 » 2024-02-13

Személyre szabott ajánlatkéréshez keress a

+36 70 557 7968 telefon számon, vagy írj e-mailt a

zsofia.deak@travelgoo.hu címre.

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark