Hot N Juicy Crawfish Las Vegas NV

Las Vegas
Csak a legfrissebb és legjobb minőségű tenger gyümölcsei kerülhetnek a vendégek asztalára!

Újra szembe jött velem a Man vs.Food!

Ha Vegas, akkor a játék mellett kajálni is kell! Együnk rákot, de sokat!

Ez a hely azoknak való, akik nem riadnak meg attól, hogy az asztalra borított hatalmas adag fűszeres tengeri herkentyűket kézzel egye, ahogy tudja. Mindeneden csöpög a finom fűszeres lé, de nem baj, mert habzsolod a finomságokat!

Egyeseknél az ízlelőbimbók táncot járnak, másoknak a könnyezik szemük, de Timnek és Lainanak ez lett a védjegye. Az élet szenvedélyei vonzzák őket, és ez vezette őket Las Vegasba és a Hot N’ Juicy Crawfish elkerülhetetlen megszületéséhez. Mindketten a tenger gyümölcsei és a szórakozás szeretetében nőttek fel.

Többször is megfordultak Vegasba, hogy élvezzék a lenyűgöző kulináris sokszínűséget és a non-stop szórakozást, amelyről a város annyira híres. De valami hiányzott a csillogás, és a szerencsejátékok közül, valami, ami nélkül nem tudtak élni… azok a különböző rákok . Nem akármilyen rák, hanem az a fajta rák, amelytől éjjelente nem tudsz majd aludni, hogy mikor kaphatsz még egy kicsit, amely nem igényel semmit, nem kell hozzá különleges alkalom, vagy evőeszköz.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban; itt volt az ideje, hogy tegyünk valamit. -mondták

Vegas azóta sem a régi, és nem álltak meg…

Katt ide:

Hot N Juicy Crawfish

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Giordano’s  Chicago IL

Giordano’s Chicago IL

A pizza szó a világon mindenhol azt jelenti, hogy valami kerek tészta megkenve paradicsom szósszal és meghintve rengeteg sajttal.