Jack in the box Los Angeles CA

Jack in the box
Kedvelem-e a gyors kajáldákat, vagy sem?

Azt hiszem, hogy szeretem. Mindegyiknek megvan a saját stílusa, koncepciója.

A Jack in the box is egy jól átgondolt és felépített üzleti konstrukció. Nem csoda, hogy az egyik legnagyobb gyorséttermi lánc az államokban. Reggelizhetsz este, vagy vacsorázhatsz reggel. Bármit csinálhatsz, amihez kedved van.

A Jack in the Box mindig is azoknak szólt akik szeretik a dobozban lévő világot.

Ahol új dolgokat próbálhatsz ki, és azt rendelheted, amit akarsz, amikor akarod, miközben mindig gyorsan, forrón és frissen kapod. Az 1951-ben megnyitott cég mára az ország egyik vezető gyorséttermi hamburgerláncává vált, több mint 2200 gyorsétteremmel az Egyesült Államokban és Guam szigetén.

„És mivel az évi 500 millió vendégünk mintegy 90%-a az autós éttermet vagy a kiszállítást választja, tudjuk, hogy mennyire fontos a kényelem.

A nyitás óta olyan kényelmi szolgáltatásokat vezettünk be, amelyek az iparági szabványokká váltak, mint a drive-thru, a reggeli szendvicsek és az elvihető saláták. Ma már a gyorséttermek egyik legnagyobb és legkülönlegesebb étlapját kínáljuk. A hamburgertől a tacón át a tojástekercsig minden megtalálható. Itt minden vágyat szívesen teljesítünk.”

Ha szereted a klasszikus fogásokat, akkor a hamburgerek alkotják étlapunk magját a jellegzetes Jumbo Jack®, az Ultimate Cheeseburger, a Buttery Jack™ és a Sourdough Jack® a védjegyünknek számító pirított kovászos kenyérben. Ha jó ár-érték arányt keresel, Jack’s Deals ajánlatunkban a híres dupla taco, csirke nuggets, Jr. Bacon Cheeseburger és még sok mást találhatsz. Aki pedig a tökéletes ízkeverékre vágyik, végtelen rugalmasságot kínálunk.

Teljes étlapunkat, beleértve a reggelit is, egész nap, minden nap felszolgáljuk. Burgerre vágyik reggelire vagy reggeli szendvicsre vacsorára? Megkapod. És mivel számos helyünk 24 órán át tart nyitva, a Jack in the Boxban mindig azt kaphatod, amit és amikor csak akarsz.

Katt ide:

Jack in the box

 

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Giordano’s  Chicago IL

Giordano’s Chicago IL

A pizza szó a világon mindenhol azt jelenti, hogy valami kerek tészta megkenve paradicsom szósszal és meghintve rengeteg sajttal.