Indul a kaland

Dodge charger
Reggel korán keltünk, ettünk valami egyszerű reggelit. Kis tojás, amerikai palacsinta juharsziruppal és egy jó forró hosszú kávé.

Ezekben a napokban még imádtuk ezeket a reggeliket. 

Összepakoltuk az életünket a bőröndjeinkbe és elköszöntünk amerikai létünk első két házigazdájától, majd ahogyan érkeztünk, ugyanúgy távoztunk.

Igaz ez a tömegközlekedésre is. Busszal elmentünk egy állomásig, majd vonattal ki a reptérre ahol a bérelt kocsi vár minket.

Tele voltunk izgalommal, mert mi szerettünk volna egy típust bérelni, de hogyan adjuk elő?

A reptérnél elég egyszerű megtalálni a kocsi bérléssel foglalkozó irodákat!

Mindegyikhez saját buszjárat indul a megadott termináltól. Persze ez így nem bonyolult. Ott bonyolult volt, felszálltunk az első buszra amire valamilyen kölcsönző cég neve szerepelt. 

A fekete buszsofőrünk mosolyogva megnézve a foglalási papírunkat és közölte, hogy a mi buszunk egy másik busz lesz, nyugodtan várjuk meg a megállóban. 

De honnan tudjuk melyik lesz a mi buszunk? – kérdésre egy arcpirítóan egy szerű választ adott.  

  • Rá lesz írva a kölcsönző neve a busz oldalára! 

És tényleg. Kicsit távolabbról megnézve a buszokat valóban mindegyik oldalán 3m x 1m-es feliratban szerepelt az autóbérlő cég neve. 

Még tanulni kell az egyszerű dolgokat!

A busz valóban elvitt az irodához és a bejáratnál tett ki minket.

Rövid, de annál idegörlőbb várakozás következett. 

Sima egyszerű dolgokat is túl tudok aggódni, nemhogy ilyen helyzeteket. 

Aztán eljött az idő, hogy szembe nézzek a pult mögött ülő fekete hölggyel és előadjam neki a begyakorolt monológomat. 

Teljesen rutin szerűen dolgozta fel az adataimat, engem írt be fő sofőrnek, majd második sofőrnek Zsófit jelöltük meg. Kérte az ő jogosítványát! Ekkor életem mosolygós párja felvilágosított, hogy egy három hetes autós túrára ő semmit nem hozott magával. SEMMIT! Se jogsi, se személyi, se nemzetközi jogosítvány. Így rám maradt a vezetés mindennapi rutinja. 

Ezután jött a monológ!

Elmondtam, hogy egy Dodge Chargert szeretnénk bérelni, nem Toyotát vagy Fordot. A nő felnézett és csak annyit kérdezett, hogy nem inkább egy Camarot? 

Hát nem kell Camaro, Dodge Chargert szeretnénk válaszoltuk. Ettől a mondattól számított kér perc múlva ott állt a kocsink!

Egy 2016-os fekete Dodge Charger, 1000 mérfölddel az órájában. Egy igazi izom autó aminek még új kocsi szaga van és ez most a miénk!

Bedobáltuk a cuccainkat és “ Lets go “ !

Irány a 66-os út!!!

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Giordano’s  Chicago IL

Giordano’s Chicago IL

A pizza szó a világon mindenhol azt jelenti, hogy valami kerek tészta megkenve paradicsom szósszal és meghintve rengeteg sajttal.