Sehol sincs rám ruha!

Fülöp szigetek, Ruha,
Rengeteg fontos dolgot csomagoltunk be otthon. Váltó cipők, hosszúnadrágok, térdzoknik.

A gyerekeknek mindenféle játékot, amivel majd klasszul elfoglalják magukat. A valóságban elég lett volna egy flipflop papucs, egy nadrág és pár póló. Nem baj, kidobni nem fogunk semmit, de hazafele fizethetünk extra csomagdíjat. 

A második héten kiszakadt a farmerem ülepe. Majd elviszem és megvarratom, gondoltam. Azóta már több dolog is került ebbe a kupacba, ami arra vár, hogy valaki megvarrja. Sajna varrodát még nem találtunk a közelben.

A Zsófi viszont kitalálta, hogy sortot akar venni itt. Itt, ahol a legmagasabb nő is akkora, mint Albi és a csípőjük olyan széles mint a combom.

Elmentünk a nagyon szép bevásárló központba kutakodni kicsit és ha már ott voltunk én is megkívántam pár klassz ruhát. Zseniális az egész bolt. Külön női és férfi részleg, szuper ruhák és van XXL részleg! Mindenhol áll egy eladó, aki megkérdezi, hogy tud-e segíteni? Persze ha hozzászólsz, kiderül, hogy nem tud, de mindig megkérdezik és mindig bedőlök nekik. 

Nos, mondtam a kiszemelt eladónak, hogy erre a felsőtestre szeretnék egy egyszerű fehér pólót. Látszódott a rémület a szemébe, mert rögtön hívott valakit, akivel megsaccolták a méretem. Aranyosak! Jóval kisebbnek láttak a valóságnál. Hoztak vagy öt pólót, a legnagyobb az Emil mérete volt. De át kísértek az XXL osztályra, ahol valóban nagy ruhák vannak kirakva. Akkora ingek, hogy vitorlának is jó. Jó a szabásuk és a színük is. Remek lesz! Az egyetlen probléma, hogy minden műszálas. De annyira, hogy a napon tuti rám olvadna.  Aztán találtam egy fehér pólót. Gyönyörű fehér, óriási méretben. De tényleg akkora volt, mint egy teherautó ponyva. Mondja az eladó, hogy próbáljam fel. Rámosolyogtam és mondtam, hogy ez JÓ!!

Aztán felpróbáltam. A nyakán alig ment át a fejem. Viszont fantasztikusan feszült a mellkasomon. Így is mindenki lefotóz szerte a városban, de abban a pólóban díjat is nyerhettem volna. Rövidnadrág ügyben nem is próbálkozom.

Zsófi viszont talált egy nagyon bájos csípő sortot.

A lényeg, hogy ne üljön és guggoljon benne. Szóval nagyon kell vigyáznunk a cuccainkra, ha normálisan akarunk kinézni hazafelé!

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Ha a Fülöp-szigetekre utazol, fontos, hogy jól felkészülj és pakolj olyan dolgokat, amelyek segítenek a tartózkodásod kényelmessé tételében.

Úton Angkor felé

Úton Angkor felé

Phnom Penh – ben csak egy napot töltöttünk, pihenés képen, mert a gyerekeknek sok lett volna 14-16 óra buszozás.

Saját kis érdekességeink

Saját kis érdekességeink

Nem lehet az egész Fülöp-szigetekre általánosítani amiket írogatok, lehet, hogy másik szigeten másként vannak a dolgok.