Bevett filippinó csalás egyedülálló férfiak ellen

Fülöp szigetek, Csalás, Férfiak
Azért gondolom, hogy elsősorban férfiak ellen szól a dolog, mert a nők nem jönnek ide párt keresni.

A Fülöp-szigeteken nem csak minden játék és mese. Van sötét oldala is, amiről kevesen beszélnek és a híradások sem szólnak róla. 

Sokan, elsősorban idősebb férfiak esnek áldozatul ennek a csalásnak. 

A filippina lányok többsége nagyon szép és ezt ki is használják. Az országukba érkező férfiak jelentős része kipróbálja az általuk nyújtott szexuális szolgáltatásokat. Ebben az esetben azon felül, hogy összeszed az ember valami nemi bajt, esetleg megzsarolják, hogy a lány kiskorú és ha nem fizet, feljelentik a rendőrségen és irány Manila, a világ második legrosszabb börtöne.

De van egy másik része is, az olyan férfiak, akik a szigetekre látogatnak, feleséget vagy barátnőt keresnek hosszabb kapcsolat céljából.

Sok társkereső oldal van, ahol egymásra találhat két szerető szív. Az egyik ilyen portál a “ Pinalove”. (Filippínó szerelem)

Itt ismerkedett meg a mi kedves idősebb (65) barátunk  egy fiatal 27 éves csinos filippina lánnyal, aki alig várta, hogy hozzá korban ilyen távol álló férje legyen. 

Az dolog úgy kezdődik, hogy egy-két randi után az ágyban köt ki az ifjú pár és kölcsönös gyönyörök közt a hölgy szerelmet vall és már a közös életüket kezdi tervezgetni. A férfiak nagy része bedől az átverésnek. Ez a hölgy elmesélte, hogy özvegy, volt egy nagyon gazdag angol férje, akitől örökölt egy rakás pénzt, ingatlanokat és majd együtt intézik a barátunkkal az örökséget és együtt fogják az életüket leélni valamelyik birtokon. Persze így elmondva abszurd az egész, de a profi csalók ezt szépen előadva megvezetik a szerelmes lelket. Két három randi után a kommunikáció elsősorban SMS-ben folytatódik, mert a lánynak mindenféle fontos dolga akad, amit a szigetek közt ingázva kell intéznie és sajnos nincs ideje  új találkozásra. Közben szerelmes leveleket küld a férfinak, aki minden szavát elhiszi. Sajnos. És sajnos a józan ész sem tud segíteni, sem a barátok tanácsai. Az sem segít a lila ködöt eloszlatni, hogy a nő felrakja magát a társkereső oldalra, újra egy esetleges új áldozatra várva. Ugyanakkor az is lehet, hogy több szálon, több férfival csinálja meg ezt a csalást.

Nagyon szomorú ezt külső szemlélőként végig asszisztálni és tudni, hogy átverik a barátodat, de nem engedi és nem fogad el semmilyen segítséget.

Nem tudom, hogy mi okozhat valakiben ilyen erős kötődést valaki felé, aki egyszer-kétszer bebújt az ágyába, de a hitegetés és átverések sorozata teljen felemésztette a barátunkat, belülről. A várakozás, amit több mint egy éven keresztül csinált, a szállodák váltogatása, hogy addig nem bérel komolyabb házat, míg nem intézik el a csaj európai örökségét, teljesen kikészítették. 

Végül belebetegedett a bánatba, a szomorúságba és talán a szégyenbe is, hogy így átverte egy filippina. 

A helyi kórházi gyógykezelések sem tudtak rajta segíteni, a Magyar Követség csodálatos munkájának köszönhetően még haza tudták hozni, de itthon feladta a harcot a betegségével szemben és itt hagyott minket. Utólag derült ki, hogy az összes megtakarítását is odaadta a nőnek, hogy majd közösen élik le az életüket valamelyik csodálatos napsütötte szigeten. 

Nincs kinek feljelentést tenni, ez ennyi volt. 

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Ha a Fülöp-szigetekre utazol, fontos, hogy jól felkészülj és pakolj olyan dolgokat, amelyek segítenek a tartózkodásod kényelmessé tételében.

Úton Angkor felé

Úton Angkor felé

Phnom Penh – ben csak egy napot töltöttünk, pihenés képen, mert a gyerekeknek sok lett volna 14-16 óra buszozás.

Saját kis érdekességeink

Saját kis érdekességeink

Nem lehet az egész Fülöp-szigetekre általánosítani amiket írogatok, lehet, hogy másik szigeten másként vannak a dolgok.