A Kan-O-Tex töltőállomás. Galena KS

Az egykori Little's Service Station épületében, egy Kan-O-Tex töltőállomás, amely eredetileg a Route 66 autósait szolgálta ki 1934-ben.

Az egykori Little’s Service Station épületében, egy Kan-O-Tex töltőállomás, amely eredetileg a Route 66 autósait szolgálta ki 1934-ben.

Az US Route 66 ezen szakaszát 1926-ban kezdték építeni, majd 1929 -re Kansas és Illinois államok voltak az elsők, amelyek teljesen kikövezték az autóút saját szakaszait.

A Little’s Service Station az 1933-ban lebontott Banks Hotel egykori helyére építette fel üzemanyagtöltő állomását, Galena North Main Street 119. szám alatt. Később egy autójavító műhely is építésre került. Mielőtt 1961-ben megnyílt a környéken az 44-es autópálya Kansast teljesen megkerülve, a kansasi 66-os a „Mother Road” élénk része volt, amely Chicagóból a kaliforniai Santa Monikába vezetett,

A Kan-O-Tex töltőállomás az egykor Kanotex Refining Company  (1909-1953) márkajelzését viseli, amely mára megszűnt mint üzemanyag márka. A Kan-O-Tex logója egy kansasi Napraforgó volt egy öt pontból álló csillag mögött.

Az kút mellett parkol egy 1951 -es vontatós teherautónak, amely a Pixar animációs mesefilm egyik karaktere, Tow Mater és Joe Ranft fedezte fel a Verdák című film kutatóútja során.

Batuka

Batuka

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Giordano’s  Chicago IL

Giordano’s Chicago IL

A pizza szó a világon mindenhol azt jelenti, hogy valami kerek tészta megkenve paradicsom szósszal és meghintve rengeteg sajttal.