Bali máshogy!

Bali
Fantasztikus magyar család vár Balin!

Dive, Pray, Hike!

Viktor és családja három éve költözött Balira, az Istenek szigetére. Egy különleges világba, ahol a nap mindig süt, a gyümölcsök frissek és az óceán olyan kék, hogy összeolvad az éggel. 

Bali szigete a Föld Kundalini energiájának centruma, ezért a gyógyulás Mekkájának tartják. A világ egyik legélénkebb központja a spiritualitásnak és az önfelfedezésnek is.

Bali kevesebb, mint 1000 km-re fekszik az egyenlítőtől délre, a víz hőfoka 27-30C egész évben, a tenger a világ egyik legszebb és legváltozatosabb élővilágát kínálja a búvárok és a sznorkelesek számára.

Akkor sem kell aggódnia senkinek, ha nincs búvár vizsgája, mert Viktorék ebben is segítenek. Egy gyors elméleti vizsga és medencés merülés után, lehetőséged is nyílik, hogy betekints a víz alatti élet  csodálatos, színekkel teli világába.

– Rengeteget túrázunk, kirándulunk, így sok tapasztalatot gyűjtöttünk első kézből, amit szeretnénk megosztani az idelátogató kalandvágyó turistákkal.  

.Minden programot én fogok vezetni, hogy minél többet átadjak az élményeinkből.

A célunk, nem a rohanás, és a  látnivalók kipipálása, hanem szeretnénk tartalommal megtölteni a kirándulásokat, hogy valóban az igazi, autentikus Bali érzéssel , kipihenve, feltöltődve térj haza

Az összes programot, szálláshelyet alaposan megismertük, kipropáltuk, ezért bátran merjük ajánlani. Nyaralástervezőnkkel személyre szabhatod a kikapcsolódásra szánt időt, itt Balin- meséli Viktor.

A vulkántúrákon sátrazunk, korán kelünk, megizzadunk, a Komodo túrán hajózunk, könnyűket túrázunk, búvárkodunk, sznorkelezünk, Szumátrán dzsungeltúra, sátrazás, vadvízi evezés, Nusa Penidán sok-sok lépcsőzés és kirándulás, Gilin pedig biciklizés, búvárkodás, sznorkelezés vár mindazokra az utazókra, akik szeretnék Balit úgy megismerni, ahogyan ők ajánlják.

Viktor és családja szeretettel vár mindenkin Balin, az Istenek szigetén!

Főoldal

 

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Ha a Fülöp-szigetekre utazol, fontos, hogy jól felkészülj és pakolj olyan dolgokat, amelyek segítenek a tartózkodásod kényelmessé tételében.