Malaysia Airlines vidám és látványos biztonsági tájékoztatót vezet be

Malaysian airlines
Hányszor hallgattad már végig, amikor a gép felszállása előtt egy légiutas-kísérő unottan a fedélzeti biztonságról beszélt?

Malaysia Airlines zenés-táncos kisfilmmel mutatja be az utasainak a biztonsági útmutatót.

A légitársaságok elkezdték felismerni, hogy az utasok nagy része egyáltalán nem, vagy csak részben figyel a fedélzeti biztonsági eligazítás során. Sok légitársaság innovatívabb és szórakoztatóbb módszereket dolgozott ki, e fontos üzenet átadására, sőt, néhányat maguk a légiutas-kísérők kezdeményeztek.

A Malaysia Airlines a legújabb, amely csatlakozott ehhez a növekvő trendhez a legújabb Satu, Dua, Tiga, Jom! avagy Egy, kettő, három, gyerünk! repülésbiztonsági videójával.

Lau Yin May, a Malaysia Airlines marketing és ügyfélélményért felelős vezetője elmondta, hogy a biztonság a legfontosabb és a légitársaság legfőbb feladata. Úgy véli, hogy ezzel az új, informatív, ugyanakkor fülbemászó biztonsági videóval az utasok nemcsak jobban fognak figyelni, hanem élvezni fogják a malajziai kultúrát, vendégszeretetet és előadó művészetet is.

A zenés biztonsági videó valamivel több mint hat perces. Augusztustól kezdve, ez az időtartam körülbelül négy percre csökken, hogy az utasok számára tömörebb és intenzívebb legyen.

„Büszkék vagyunk arra, hogy mindezt a világ számára is bemutathatjuk, a légitársaság átfogó erőfeszítéseinek részeként, hogy prémium, teljes körű szolgáltatást nyújtó légitársaságként holisztikus és élvezetes repülési élményt nyújtson” – mondta Lau.

Szórakoztató videóklipp bemutatja a Malaysia Airlines vendégszeretetét, valamint Malajzia gazdag kultúráját és élénk művészeti életét.

Még az ország néhány neves személyisége is feltűnik benne, köztük a korábbi olimpiai művészi tornász, Farah Ann Abdul Hadi, a nemzeti válogatott több futballistája, Malajzia első asztrofizikusa, Dr. Mazlan Othman és Francisca Luhong, akit 2020-ban Miss Malaysia Universe-nek koronáztak.

Az üzenetközvetítést azonban időnként elnyomja a zene frenetikus tempója és a háttérben zajló mozgalmas akció. A rendező (Tiara Jacquelina) is megjelenik bizonyos jelenetekben.

Az író szerény véleménye szerint, a repülésbiztonsági videóknak egyensúlyt kell teremtenie a szórakoztató és a fontos között, és nem szabad túlságosan eltéríteniük a fő céltól, amely a repülésbiztonság.

Nagyon dicséretes azonban, hogy a légiutas-kísérők sok időt kaptak a videóban, mivel ők a légitársaság arca, és ők azok, akik a vendégszeretetet és a szolgáltatást nyújtják.

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Mit vigyél a Fülöp-szigetekre?

Ha a Fülöp-szigetekre utazol, fontos, hogy jól felkészülj és pakolj olyan dolgokat, amelyek segítenek a tartózkodásod kényelmessé tételében.