Sid’s Diner El Reno OK

Sid's burger
Az csak természetes, hogy megálltunk tolni egy Burgert!

Az oklahomai Sid’s Diner sült hagymás burgerje olyan jó, hogy a recept több mint 30 éve nem változott.

Marty Hall már több mint 50 éve készíti a finom sült hagymás hamburgereket. 1989-ben nyitotta meg a Sid’s Diner-t El Renóban, a 66-os út mentén, és azóta eteti az éhes utazókat és a helyieket a híres sült hagymás burgerével a pici éttermében. A Sid’s Diner az állam egyik legkedveltebb helyévé vált a finom sült hagymás burgerekért, és egy falat után meglátja, hogy miért.

A sült hagymás hamburgert 1920-ban, a nagy gazdasági világválság idején találták fel Oklahomában. A hagyma olcsó volt, a marhahús pedig drága, így az emberek elkezdtek hagymát tenni a hamburgerükbe, hogy csökkentsék a költségeket. Egy évszázaddal később a sült hagymás hamburger még mindig egy nagyon keresett hamburger, amit az Oklahomaiak imádnak.

A bolt valóban nagyon pici, de így úgy tűnik, hogy mindig tele van. A látvány konyhában sülnek a finom hamburgerek és hot dogok. MI a ház specialitását ettük, a sült hagymás hamburgert. Nagyon finom volt, de azért ezzel meghódítani egy világrészt? A kiszolgálás kedves, a shake krémes és hideg volt. Bizony ez Amerika!

Katt ide!

SID’S DINER

Met Supertramp

© 2022 vilaggamentunk.hu

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark

Giordano’s  Chicago IL

Giordano’s Chicago IL

A pizza szó a világon mindenhol azt jelenti, hogy valami kerek tészta megkenve paradicsom szósszal és meghintve rengeteg sajttal.